deel deze pagina

Camping Waalstrand aan rivier de Waal

Waalstrand is een rustige camping zonder georganiseerd vermaak. Naast rust en ruimte vindt u moderne sanitaire voorzieningen zoals: gratis douche, warm water op alle wastafels, familiedouche, babyroom en een complete wasserette. Er is bovendien een zwembad, een speelveld, een recreatietuin en een café met terras aan de rivier de Waal. Wenst u een kampeerplaats direct aan het water? Reserveer die dan even.

Vergeet vooral uw fiets niet of huur er een op onze camping. Veerponten en bruggen zorgen voor onverwachte oversteekjes zodat u oneindige fietstochten kunt maken langs romantische dijken en gezellige dorpjes. Het historische Fort Pannerden en Kasteel Doornenburg zijn absoluut een bezoek waard. Ook Arnhem en Nijmegen liggen beiden op nauwelijks 15 km afstand. Perfect om te winkelen, toeristische trekpleisters te bezichtigen en daarna heerlijk te eten.

De camping is 4 ha. groot en ligt midden in de Gelderse Poort, een uitgestrekte rivierdelta waar de natuur sinds enkele jaren ongestoord haar gang mag gaan. U kunt vrij wandelen en fietsen in de uiterwaarden, waar Galloway runderen en Konik paarden grazen, waar bevers hun burchten bouwen en waar planten en vogels terugkeren, die tot voor kort uit ons land waren verdwenen.

Hond (max.1) in overleg.

Camping is open van 29 maart 2018 tot 1 oktober 2018

Een unieke lokatie direkt aan de rivier.

Waterkantplaats 88


Tarieven   Beschikbaarheid

Snelkoppelingen