Wat is er zoal te doen

op en rond Camping Waalstrand

Om en rond de camping is er altijd wel iets te doen...

seizoen 2019

Struinen met IVN

30 mei, 8 juni, 19.00 uur 13 juni, 27 juni, 11 juli, 1 augustus,  8 augustus,  22 augustus,  5 september,  19 september.  (wijzigingen voorbehouden)

Data en Tijden

Mei-juni

Voetveer Doornenburg Millingen

Veerdienst Millingerwaard-Doornenburg in mei en juni geopend op zater- en zondagen, Hemelvaart en 2e Pinksterdag van 10:00 - 17:45 uur

In juli en augustus vaart het veer elke dag. 

1 september

Sonsbeeksmarkt

Op zondag 7 juli, 4 augustus en 1 september tussen 11.00 en 18.00 uur luiden we officieel het zomerseizoen in een van de lekkerste markt in het mooiste stadspark van Arnhem. 

De Sonsbeekmarkt is een mix tussen een streekmarkt en een theatraal buitenfestival. Dit vrolijke maandelijkse feest met kleurrijke kramen en mobiele keukentjes is gericht op pure voeding uit de streek of wereldse en creatieve producten. Met daarnaast een bijpassende festivalprogrammering van straattheater, muziek, natuurbeleving en inspirerende workshops. Waar je lekker en gezond inkopen kunt doen, leuke cadeaus kunt kopen, je komt er om te socializen, maar je kunt er ook inspiratie op komen doen.

14 juni tot 15 september

DE KAAIJ NIJMEGEN

Cultureel Terras De Kaaij is deze zomer lekker lang open. Vanaf vrijdag 14 juni tot en met zondag 15 september, met dagelijks live muziek. In de weekenden wordt er volop gefeest. Doordeweeks doen we het iets kalmer aan met mooie akoestische muziek. Een lange zomer vol muziek, inspirerende kunst, lekker eten en heel veel plezier!

https://www.dekaaij.nl/

20, 21 en 22 september

3 OeverFestival

Het 3 Oever Festival in het derde weekend van september, dat is drie dagen genieten op drie oevers van de Gelderse Poort. Met muziek, theater, dans, kunst en eten & drinken. Kom fietsen, wandelen of varen langs dijken, dorpen en uiterwaarden.

Het 3 Oever Festival biedt voor ieder wat wils. Ruim 200 artiesten bespelen de oevers. Op ruim 60 locaties nemen meer dan 50 beeldende kunstenaars, veelal uit de regio, je mee op culturele ontdekkingstocht. Het kleine genieten staat centraal: geen grote podia, maar intieme performances. Hou je van kunst? Stippel dan een route uit langs de 3 Oever Atelier Route. Hou je van wandelen? Doe dan mee aan de 3 Veren Wandeltocht. Hou je van fietsen in een groep? Ook dat kan, samen langs de ateliers en voorstellingen.

3 Oeverfestival

Zaterdag 21 september

3 OeverFestival Right Direction Muzik

Tijdens het 3 OeverFestival treedt op zaterdag voor u op: 

Right Direction Muzik.

Right Direction Music is een stageband met een unieke samenstelling. De band onderscheid zich vooral door zijn eigen geluid en met het feit dat ze niet past in een van de bekende hokjes zoals bijvoorbeeld big bands en brass bands.
Het repertoire is hier uiteraard getuige van. Hoewel er voornamelijk bekende pop wordt gespeeld schuwt de band de klassiekers en hedendaagse muziek zeker niet.
Daarnaast kan de band ook in kleinere setting goed uit de voeten. Van intiem en akoestisch, tot volledig instrumentaal.

Zondag 22 september

3 Oeverfestival Notenkrakers

Op Zondag 22 september treedt tijdens het 3 Oeverfestival op Camping Waalstrand

DE NOTENKRAKERS 

uit Gendt voor u op. Een koor wat met name het levenlied zingt en een gezelligheidkoor is. 

Zij zullen voor u optreden van 14:00 tot 14:30 uur en van 15:00 uur tot ongeveer 15:45/16:00 uur. het optreden zal plaatsvinden in de recreatietuin van de camping. 

U bent alle welkom op Camping Waalstrand tijdens het 3Oeverfestival.