Wat is er zoal te doen

op en rond de camping

 

Einde seizoen 2023

Einde seizoen 2023 in zicht

Het einde van het seizoen is alweer inzicht. 

Wij sluiten CAMPING WAALSTRAND op dinsdag 2 oktober 2023. 

Kampeerseizoen 2024 begint weer vanaf 28 maart 2024. Mocht u voor 2024 willen reserveren dan kunt u een email sturen. De online reserveringen gaan weer half december van start.

Kijk voor campings die in oktober of gehele winter open zijn op: 

KARAKTERVOLLE GROENE CAMPINGS

 

Zaterdag 23 september

Truckrun van 100 vrachtwagens (18de editie)

Stichting Enjoy-Transport organiseert jaarlijks de Truckrun Lingewaard & Overbetuwe op de vierde zaterdag in september. Op deze dag geven wij mensen met een (lichamelijk en/of geestelijke) beperking uit de regio de mogelijkheid om in een konvooi van ruim 100 vrachtwagens mee te rijden. De Truckrun is een tocht die bijna drie uur toert door de diverse plaatsen in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Vele sponsoren, vrijwilligers en truckers zetten zich ieder jaar weer in om te zorgen voor een onvergetelijke dag voor alle mensen met een functiebeperking, hun families, vrienden en alle andere belangstellenden!

Truckrun Lingewaard & Overbetuwe vindt jaarlijks plaats op Julianaplein in Gendt. Ontvangst is de Providentia (Dorpstraat 5, 6691 AV Gendt). Dit gebouw wordt op deze dag omgetoverd tot een ware feesthal voor o.a. onze truckers, deelnemers, motorrijders en alle andere bezoekers.

Aanvangtocht: 18:00 uiur vanaf het Juliana-Plein in Gendt