Camping faciliteiten

Alles voor een zorgeloos verblijf

Geniet van een zorgeloze vakantie op Camping Waalstrand. We bieden allerlei voorzieningen. We zijn een rustige camping met veel comfort en een prachtig uitzicht.

Recreatie voorzieningen

Voor actiefplezier een zwembad, recreatietuin met o.a. jeu de boules baan, groot schaakspel, tafeltennistafel, tafelvoetbalspel, trampoline en speeltoestellen. Geen disco of georganisserd vermaak, op een paar activiteiten na in de zomer periode.

Gewone fietsen en E-bikes zijn bij ons te huur. 

Lekker buiten spelen

Kom jij met je ouders of met je opa en oma naar onze camping?

Op de camping verveel je je nooit!

Er zijn skelters, gratis te leen voor een race over de camping. Een zandstrand, waar je zandkastelen kunt bouwen of schelpen kunt zoeken. Struinen door de uiterwaarden en polders, waar je oog in oog komt te staan met de "wilde" Konikpaarden of Rode Geuzen. Een paar keer in het seizoen bakken we brood op het strand en maken daarna een kampvuur. Of durf jij van de glijbaan af tijdens onze schuimparty?

Familie Jansen

"Het is een Fantastische camping gelegen aan de Waal.  De eigenaar en eigenaresse zijn super vriendelijk. Sanitair is er super schoon. Als je hier eenmaal bent geweest vind je nergens meer een camping met zo'n panorama uitzicht, echt relax. Speeltoestellen voor de kids, skelters, zwembad, jeu de boules, schaken. Heerlijk fietsen, genoeg te doen in de omgeving.

Dus in èèn woord: Fantastisch ❤"

Faciliteiten

mogelijkheden
Zwembad

Lekker zwemmen

Zandstrand

Een eigen strandje

Skelters

Gratis skelters te leen

Schaakspel

Wie daag jij uit?

Sanitaire voorzieningen

Modern en zeer schoon sanitair, ruime douches en toiletten, gezinsdouche, babyroom, afwasplaats met vaatwasser, wasserette en gratis gebruik van warmwater en douche. Voor het legen van uw chemische toilet is er een aangewezen plaats beschikbaar.

Sanitairgebouw
In het sanitairgebouw kunt u terecht voor het douches, toiletgebruik, de afwas, met zelfs een afwasmachine en voor informatie.
Wasserette
Voor de handwas, wasmachines en strijkbout komt u naar de wasserette.
Babyroom
Een babybadje met aankleedkussen voor de kleintjes onder ons.