Kamperen

aan de Waal

Op Camping Waalstrand kunt u kiezen uit verschillende plaatsen: 

  • Kampeerplaatsen direct aan het water
  • Kampeerplaatsen iets verder van de waterkant
  • Camperplaatsen met verharde ondergrond en waterafvoer 
  • Tentenveld

*Camping Waalstrand is een hondenvrije camping. 

Waterkant Comfort Strand 1 -11 (voorheen 77 - 87)

De plaatsen 1 tot en met 11 (voorheen waren dit de nummers 77 tot en met 87) zijn ingericht als waterkantplaatsen met een verhard terras. Waterkraan om de twee plaatsen, 6A electra en gebruik van een digitaal TVsignaal. De plaatsen zijn voorzien van een waterafvoer. U heeft een uniek uitzicht op de Waal en over ons strandje. Het toiletgebouw is op een geringe afstand van deze plaatsen. 

De auto kan bij de plaats staan of op het parkeerterrein bij de receptie.

Is uw caravan of camper groter dan 7 meter overleg dit dan even, wij hebben een beperkt aantal plekken aan de waterkant beschikbaar voor caravans en campers groter dan 7 meter.

Reserveren

Waterkant Comfort 13 t/m 22 (voorheen 89 - 98)

De plaatsen 13 tot en met 22 (voorheen waren dit de nummers 89 tot en met 98) zijn ingericht als waterkantplaatsen met een verhard terras. Waterkraan om de twee plaatsen, 6A electra en gebruik van een digitaal TVsignaal. Deze plaatsen hebben een eigen waterafvoer op de plaats.

Deze plaatsen voorzien u van een bijzonder uitzicht direct op de Waal. U kijkt uit op de Millingerwaard, waar de runderen en wilde paarden regelmatig ophet strand aan de overkant van de Waal verblijven. 

De auto kan bij de plaats of op het parkeerterrein bij de receptie.

Caravan en camper op waterkant plaatsen 13 t/m 22 (voorheen 89 - 98)  alleen mogelijk tot 7 meter. 

Reserveren

Waterkant - 23 t/m 43 (voorheen nummer 99 t/m 118 en 137)

De plaatsen 23 tot en met 43 (voorheen waren dit de nummers 99 tot en met 118 en 137)  zijn ingericht als waterkantplaatsen met een verhard terras. Waterkraan om de twee plaatsen, 6A electra en gebruik van een digitaal TVsignaal. Deze plaatsen hebben geen eigen waterafvoer op de plaats.

Deze plaatsen voorzien u van een bijzonder uitzicht direct op de Waal. U kijkt uit op de Millingerwaard, waar de runderen en wilde paarden regelmatig ophet strand aan de overkant van de Waal verblijven.  

De auto kan bij de plaats of op het parkeerterrein bij de receptie.

Caravan en camper op waterkant plaatsen mogelijk tot 7 meter. 

Reserveren

Toeristische plaats niet aan waterkant.

De plaatsen op de 2de rij en 3de rij liggen iets verder vanaf de waterkant. Hier bieden wij mooie ruime plaatsen aan, met zicht tussende caravans door naar de waterkant. De plaatsen hebben 6A stroom, om de 2 plaatsen een waterkraan en gebruik van digitaal TVsignaal. Auto kan bij de plaats of op het parkeerterrein bij de receptie. 

De plaatsen 44 t/m 53 en de plaatsten 61 t/m 63 hebben een tegelplateau. De andere plaatsen zijn grasplaatsen. Wij vragen u geen plastic of (anti)-worteldoek te gebruiken op het gras, zodat diegene die na u komt ook een mooie grasplaats heeft. 

Kampeerplaats  2de rij Centraal:  Plaatsnummers     44 t/m 51

Kampeerplaats  2de rij Extra: Plaatsnummers    E1 t/m E 9 en 43a - alleen te boeken tussen  17/05-30/05  en 07/07-14/08. 

Kampeerplaats  3de rij Centraal: Plaatsnummers     52 t/m 60

Kampeerplaats  3de rij Suikerdam: Plaatsnummers  61 t/m 76

Reserveren 2e rij

Reserveren 3e rij

Reserveren Suikerdam

Camperplaatsen

Kies voor een verharde camperplaats met uitzicht op de Waal.

Deze comfortplaatsen C1 t/m C10 zijn plaatsen waar campers terecht kunnen tot 9 meter. U heeft een eigen wateraansluiting, afvoer, 10A stroom, wifi en digitaal TVsignaal.

  • 1 nacht en meer €  34,- per overnachting 
  • 3 dagen en meer € 31,- per overnachting 
  • 7 dagen en meer € 28,50 per overnachting 

Reserveren

Tentenveld

Speciaal voor onze kampeerders op de fiets.

Voor het kamperen met kleine tenten (2 of 3 persoonstent) kunt u gebruik maken van ons tentenveld. Er staan picknicktafels, er is stroom en water.  

Op het tentenveld kunnen meerdere tenten bij elkaar staan, met genoeg ruimte voor iedereen. 

Tarieven

Reserveren