Kamperen

aan de Waal

Op Camping Waalstrand kunt u kiezen uit verschillende plaatsen: 

  • Kampeerplaatsen direct aan het water
  • Kampeerplaatsen iets verder van de waterkant
  • Camperplaatsen met verharde ondergrond
  • Tentenveld

*Camping Waalstrand is een hondenvrije camping. 

Waterkant Comfort Strand 77 - 87

De plaatsen 77 tot en met 87 zijn ingericht als waterkantplaatsen met een verhard terras. Waterkraan om de twee plaatsen, 6A electra en gebruik van een digitaal TVsignaal. De plaatsen zijn voorzien van een waterafvoer. U heeft een uniek uitzicht op de Waal en over ons strandje. Het toiletgebouw is op een geringe afstand van deze plaatsen. 

De auto kan bij de plaats staan of op het parkeerterrein bij de receptie.

Is uw caravan of camper groter dan 7 meter overleg dit dan even, wij hebben een beperkt aantal plekken aan de waterkant beschikbaar voor caravans en campers groter dan 7 meter.

Tarieven

Zoek & Boek

Waterkant Comfort 89 - 98

De plaatsen 89 tot en met 98 zijn ingericht als waterkantplaatsen met een verhard terras. Waterkraan om de twee plaatsen, 6A electra en gebruik van een digitaal TVsignaal. Deze plaatsen hebben een eigen waterafvoer op de plaats.

Deze plaatsen voorzien u van een bijzonder uitzicht direct op de Waal. U kijkt uit op de Millingerwaard, waar de runderen en wilde paarden regelmatig ophet strand aan de overkant van de Waal verblijven. 

De auto kan bij de plaats of op het parkeerterrein bij de receptie.

Caravan en camper op waterkant plaatsen 89 - 98 alleen mogelijk tot 7 meter. 

Tarieven

Zoek & Boek

Waterkant 99 - 118, 137

De plaatsen 99 tot en met 118 en 137 zijn ingericht als waterkantplaatsen met een verhard terras. Waterkraan om de twee plaatsen, 6A electra en gebruik van een digitaal TVsignaal. Deze plaatsen hebben geen eigen waterafvoer op de plaats.

Deze plaatsen voorzien u van een bijzonder uitzicht direct op de Waal. U kijkt uit op de Millingerwaard, waar de runderen en wilde paarden regelmatig ophet strand aan de overkant van de Waal verblijven.  

De auto kan bij de plaats of op het parkeerterrein bij de receptie.

Caravan en camper op waterkant plaatsen mogelijk tot 7 meter. 

Tarieven

Zoek & Boek

Toeristische plaats niet aan waterkant.

De plaatsen op de 2de rij en 3de rij liggen iets verder vanaf de waterkant. Hier bieden wij mooie ruime plaatsen aan, met zicht tussende caravans door naar de waterkant. De plaatsen hebben 6A stroom, om de 2 plaatsen een waterkraan en gebruik van digitaal TVsignaal. Auto kan bij de plaats of op het parkeerterrein bij de receptie. 

De plaatsen 67 t/m 76 en de plaatsten 120 t/m 122 hebben een tegelplateau. De ander plaatsen zijn grasplaatsen. Wij vragen u geen plastic te gebruiken op het gras, zodat diegene die na u komt ook een mooie grasplaats heeft. 

Tarieven

Zoek & Boek

Camperplaatsen

Kies voor een verharde camperplaats met uitzicht op de Waal.

Deze comfortplaatsen C1 t/m C10 zijn plaatsen waar campers terecht kunnen tot 9 meter. U heeft een eigen wateraansluiting, afvoer, 10A stroom, wifi en digitaal TVsignaal.

Tarieven camperplaatsen:

  • 1 dag en meer  € 33,- per overnachting 
  • 3 dagen of meer  € 30,- per overnachting
  • 7 dagen of meer  € 27,50 per overnachting

Hoogseizoen 09/07 tot 15/08   € 32,50 per overnachting

Zoek en boek

Tentenveld

Speciaal voor onze kampeerders op de fiets.

Voor het kamperen met kleine tenten (2 of 3 persoonstent) kunt u gebruik maken van ons tentenveld. Er staan picknicktafels, er is stroom en water.  

Op het tentenveld kunnen meerdere tenten bij elkaar staan, met genoeg ruimte voor iedereen. 

Tarieven

zoek en boek