Huur een luxe chalet

TOP LOCATIE

De 4 huurchalets staan op het hoger gelegen gedeelte, met een schitterend uitzicht op de Waal. Door dit uitzicht, heeft u een unieke beleving van de rivier, de natuur, de wilde Konikpaarden, de Gallowayrunderen aan de overkant van de rivier en de scheepvaart die voor u langs vaart.

Chalet 47A - Blauw

Het chalet is van alle gemakken voorzien en compleet ingericht. De woonkamer heeft een open keuken en zijn een tv en radio aanwezig. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Voor het verwarmen van het chalet is er een mooie sfeergashaard. Ook is er een airco voor verkoelingen/of verwarming aanwezig. Dekbedovertrekken, kussenslopen en handdoeken dient u zelf mee te nemen. 

Er is een verhoogd terras met uitzicht over de rivier de Waal met een electrisch zonnenscherm. 

Blauwe Chalet 47A 

Prijslijst

Inventarislijst

Reserveren

Chalet 47B - Rood

Het chalet 47B is van alle gemakken voorzien en compleet ingericht. De woonkamer heeft een open keuken en zijn een tv en radio aanwezig. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Voor het verwarmen van het chalet is er een mooie sfeergashaard en er is een airco voor verkoelen en /of verwarmen aanwezig. Dekbedovertrekken, kussenslopen en handdoeken dient u zelf mee te nemen. 

Het chalet heeft een verhoogd terras met uitzicht op de rivier de Waal, een groot zonnescherm en een ruime tuin aan de zijkant van het chalet. 

prijslijst 2024

Inventarislijst

Reserveren

Chalet 44 comfort 2 personen

Chalet 44 Comfort

Dit chalet staat op plaats 44, het hoogste terras van Camping Waalstrand en heeft uitzicht over de camping en op de rivier de Waal. De inrichting is voor 2 personen. De ruimte bestaat uit een woonkamer met keuken en een slaapkamer met twee bedden van 80X200 meter, opgemaakt als een tweepersoonsbed, met in de slaapkamer de douche, wastafel en wc. Dekbedovertrekken 140x200, kussenslopen en handdoeken dient u zelf mee te nemen. 

Het chalet is  voorzien met een verhoogd terras met zonnenscherm. Er zijn tuinstoelen aanwezig om u een van een fijne vakantie te kunnen laten genieten. Het chalet is van alle gemakken voorzien en compleet ingericht. De woonkamer heeft een open keuken en tv en radio zijn aanwezig. De slaapkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Voor het verwarmen of verkoelen is er een airco aanwezig. 

prijslijst 2024 

Inventarislijst

Reserveren

Nieuw in de verhuur Chalet 45

Chalet 45 

Dit chalet staat op plaats 45, het hoogste terras van Camping Waalstrand en heeft uitzicht over de camping en op de rivier de Waal. De inrichting is voor 4 personen. De ruimte bestaat uit een woonkamer met keuken en een slaapkamer met een bed van 160X200 meter, en een slaapkamer met twee eenspersoonsbedden van 80x200, met douche, wastafel en wc.  

Het chalet is voorzien van openslaande deuren naar een verhoogd terras met zonnenscherm.  Er zijn tuinstoelen aanwezig om u een van een fijne vakantie te kunnen laten genieten. Het chalet is van alle gemakken voorzien en compleet ingericht. De woonkamer is voorzien van tv en radio en heeft een open keuken, met afwasmachine en combimagnetron. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet. Voor het verwarmen of verkoelen is er een airco aanwezig. 

Een schuurtje geeft u de mogelijkheid om u fietsen binnen te plaatsen. 

Prijslijst 2024

Inventarislijst

Reserveren

Extra informatie

De tarieven voor verhuur zijn:
- Inclusief 4 personen. Extra personen indien mogelijk à € 5,00 p.p.p.d. 
- Inclusief gas en elektra.
- Exclusief toeristenbelasting.
- In het hoogseizoen alleen per week te huur.
- Bij annulering gelden de  RECRON voorwaarden. 
- Wij adviseren een annuleringsverzekering.
- Huisdieren zijn niet toegestaan in de verhuuraccommodaties 

-Dekbedovertrekken 140x200, kussenslopen en handdoeken dient u zelf mee te nemen. 

Boek direct

SFEERPROEVEN: